Sunday, 22 July 2012

ahmad kamal irwin ng wai kei bin khari ng

salam :) 
hehe .ika ingt lagi nme die . tapi bile nak sebutt . belit2 lidah ika ny . heheh act , die tuh kenal tak sape ? mesti kenal kan . die comel , die hensem , die baikk giler dohh . ika sygg die sgtt . tap die ? ika tak tau lhaa . hm hm .kamal sihat ? batukk dah okay ? hritu jad g klinik tak ? anyhting okayy ke kamal . ka nak tnye semua tuh . tapi kamal taknak balas msg ika lgsg . knp kamal ? ika tgokk kamal mcm dahh benci ika je .ika sedihh :'(
mase ika kpel dgn die . die selalu buat ika happy . kenangan yg ika tak bolehh nak lupe kan . ika webcam dgn dri mlm smpai ke pagi . ika nangis depan die . die lelaki pertame yg nmpk ika nangis , and start dri tuhh lhaa ika rase kamal teh 1st one for me . pagi tuhh ika tak tdur tapi die tdur then ika kejutt die sbb die kte ade keje nak tolong kawan niage tak silap . dan mse tuhh jugakk lhaa , ika jujur semua nye dekat die , ika ckp yg ika ny ade org len selain die . tapiii SUMPAH ika ckp . budak laki yg lagi satu tu mcm tak wujud dekat mate ika . die wujud bile ika dah bpe bulan kapel dgn kamal . tapii , ika syg kamal lebihh dri segale2 nye . kamal dahh taknak layan ika lagi . ika rindu nak msg die . nak dgr suare die . sumpah ika ckp ika RINDU DIE SGTT2 . bile ika rindu die , ika bace msg die , tgokk gmbr die . YAALLAH . tolong lhaa hamba mu ini yaAllah . tuhan je tahu btape besar nye cinta ika kat kamal . betape besar nye sygg ka kat kamal . 
kalau lahh ika dapat pusng kan balikk mase yg dahh jadi ny . ika nak kamal jadi  milik ika balik :'(
seriously ika sygg kamal . ika tak bolehh nak lupe kan kamal . 
ika tak tau knp semua bnde jadi dekat ika . ika rase ny lahh belasan tuhan dekat ika sebenar nye . 
kamal ika mohon kamal . maaf kan lhaa ika .and semalam dekat bazar . ka mcm nmpk muke kamal kat sane . tapi tak pasti betul ke tuhh kamal . almaklum lah tgh pening cari bnde yg tak dapat . sumpa ika menyesal putus kan kamal . kamal tolong ika kamal . hm . ika nanges bace tweet kamal .ika tahu bnde tuhh bukan tuju kat ika kan . tweet tuh msti tuju dkt awekk kamal skrg . hm hm :'(
ika harap kamal happy dapat org baru ny .ika doa kan kesihatan kamal k . walaupun kamal jauh dri ika . ika  still ingt kamal . perkare yg ka tak bolehh lupe tuhh lhaa . kite webcam smpai ke pagi. kamal cubit ika , kamal bgi cream cake kat muke ika and ika bgi cream cake kat kamal mase bedayy kwn ika hrtu .iak sedihh bile ingt balikk kenangan tu semua kamal . ika harap kamal pun ingt . hm . okayy tuhh je nak cakap :)

salam . loveyoumore <3
nak tgk gmbr die . tuhh bwhh tuh





k dah tgokk dahh kan gmbr die . tuhh je :) tak  bolehh tgokk lebih2 . hehe <3
k bye . salam <3


No comments:

Post a Comment