Friday, 7 December 2012

1 month done !

assalamualaikum guyss :)
harini hari sabtu lapan hari bulan duabelas genap sebulan aku dengan dia-hafiz- even baru sebulan banyak benda yg ktorg kena lalui .kami selalu gaduh . ade jee yang buat hal . yang selalu buat masalah nak tau sapeee ? dah tentu lah ikaa . hehe . walau macam mane sekali pun . ilovehim very muchh !

             ILOVEYOUUUUUUUUUUUBIYYYY :*

Wednesday, 28 November 2012

hancur hati

assalammualaikum :)
ape khabar semua . harini ika nak cerite pasal cousin ika -alifah-
kenalkan ? hihi . actually harini dia sedih . bile org yang dia harapkan , orang yg dia sayang tipu dia . nak tau sape laki tuh ? muhammad nazrin name gelaran dia yen . okay ! ika nak start cerita ny . kebelakangan ny yen ny melarikan diri dia dari alifah . alifah msg dia tak balas . alifah call dia tak angkat . kalau angkat pun .. bukan dia yang jawab . adik dia madihah . if bukan madihah jawab mak tiri alifah dia yg jawab . nak tau mak tiri dia ckp ape ? 'this is the voicemail box for the number bla bla bla bla' macam bangang kan laki tuhh . sengall gilerr ! rase nak belasahh je dia tuhh . dia ingt alifah ny takde perasaan ke ape . tengin punyee laki !! dan harini ika telefon laki tuh tanye dia . ape masalah dia dengan alifah . dia just jawab takde pape . habis tuh ika ckp yg tak angkat call dia dgn tak balas msg dia knpe dia cakap "aku dah ade awek" bapak senangg jee dia ckp kan . laki takde perasaan yen ny . memang tengin lahh !! huh !! alifah ny bukan main tunggu dia sampai habes SPM lah ny .. ny balasan dia dekat alifah . ingt alifah ny binatang ka ape nak buat mcm tuh . haishh ! seriouslyy kesian tgok alifah tadi bile dia tau yg yen ny ade awekk . hm . nak buat mcm mane kan dah takde jodoh . mungkin jodoh dia bukan dgn yen . mungkin jodoh dia dengan laki-laki yg lebih baikk dari yen . yessss i hope so muchh ! hm . okay lahh ,. tu jee yg nak ika ceritee . hehhee . bye2 . selamat pagiiii ^^

Monday, 26 November 2012

HI :)
assalammualaikum kawan-kawan :)

hm . ika ade cerita baru .lapan haribulan sebelas duaribuduabelas. ika dah dapat cinta hati ika yg baruu ny . nak tau name dia ape ? name dia MUHD NOR HAFIZ BIN ABDUL HALIM TAN :) actually dia ny member dari form 1 . kami sekelas time form 4 ny . hafiz bolehh dikata kan baikk dgn ika . firstly kami kawan baik dan rapat je . mesej pun mcm tu mcm tu jee . entahh tibe2 jee ktorg giler2 mlm tuhh . nak tau cara dia nak curii hati ika ? dia bagi ika ayat2 manis . ayat2 jiwang punyeee . haha . yang paling penting dia ade janji dengan ika something .and ika harap dia tunaikan janji2 dia . ika taknak banyak kali kecewa okayyy :) tapiii takpee ika caye diaa sebab dia seoranggg yg setiaa . sebab ape ika ckp mcm tu . sebabbbbbb dulu dia kapel dgn cousin ika -alifah- dia sayang sangat dengan alifahh ni and alifah pun sygg dia jugak . tapii bilee kawan cousin ika ny minat dekat hafiz nyy alifah pun bagi mcm tuhh jee . dengan relaaa nya . hafiz terima kawan alifah pun sebab dia syg kan alifah . nak tau cara alifah nak putus kan hubungan dia dgn hafiz ny ? dia pi rapat2 dgn member laki diaa . smpaiii lah si hafiz ny marahh sgtt . hehehe . seriuosly ika cakap dia ni tak suke tgok gf dia rapat dgn laki . dia dah warning ika awal2 . tapi ika still buat jugak . ika rase dia terlalu kongkong hidup ika . tapii dia kongkong pun ade sebab jugak . sebab dia sayang kan ika and dia taknak hilang ika . tuh yg dia cakap . hm , so ika harappp hafiz ny tak kecewa kan ika lah erk .
okayyy that's all about him

ILOVEYOUMOREMOREANDMOREBIYYYYY :*

Friday, 17 August 2012

:'(

assalamualaikum :)
again story about him .
tdi die IM ika . dia mara ika sgtt. tahu tak ika berlagak mcm tak suke die mase IM dia tdi ? padahal ? ika happy dia IM ika tdi . even dia mara2 ika . ika happy sbb dia im ika tadi.
ika teringin nak jumpe dia . sumpah . ika tak tipu . hm , boleh tak ika nak tunaikan janji ika . tapi tak boleh , kamal dah ade gf . ika taknak gnggu sape2 skrg ny . hm :'(

gembira dalam kesedihan :')

assalammualaikum :)
hai , ape khabar ?? sihat ? heee .
act , ika nak cerita pasal org yg same ade kat dlm blog ika , so far harap korg paham sape dia tu . k , 
ika rindu dia . mmg dah lame ika pendam . ika msg dia tak balas :'(
knp erk ? dia mara kat ika lagi ke ? okay  , malam smlam ika terserempak dgn dia dekat expo . k mmg happy giler . butt dalam mase yg same ika nak nanges dengar kwn2 dia ejek ika . yaAllah hina sgtt ke aku ny  tu ika tak kisah sgtt , ika sedih bila die ketawa besar bile kwn2 die ejek ika . tuhan je yg tau perasaan ika mse tu . but sorry ika msg kamal mara2 . seriuosly ika sakit hati .
maaf sesanggat kamal :'( 

selamat hari raya maaf zahir dan batin :)