Monday, 26 November 2012

HI :)
assalammualaikum kawan-kawan :)

hm . ika ade cerita baru .lapan haribulan sebelas duaribuduabelas. ika dah dapat cinta hati ika yg baruu ny . nak tau name dia ape ? name dia MUHD NOR HAFIZ BIN ABDUL HALIM TAN :) actually dia ny member dari form 1 . kami sekelas time form 4 ny . hafiz bolehh dikata kan baikk dgn ika . firstly kami kawan baik dan rapat je . mesej pun mcm tu mcm tu jee . entahh tibe2 jee ktorg giler2 mlm tuhh . nak tau cara dia nak curii hati ika ? dia bagi ika ayat2 manis . ayat2 jiwang punyeee . haha . yang paling penting dia ade janji dengan ika something .and ika harap dia tunaikan janji2 dia . ika taknak banyak kali kecewa okayyy :) tapiii takpee ika caye diaa sebab dia seoranggg yg setiaa . sebab ape ika ckp mcm tu . sebabbbbbb dulu dia kapel dgn cousin ika -alifah- dia sayang sangat dengan alifahh ni and alifah pun sygg dia jugak . tapii bilee kawan cousin ika ny minat dekat hafiz nyy alifah pun bagi mcm tuhh jee . dengan relaaa nya . hafiz terima kawan alifah pun sebab dia syg kan alifah . nak tau cara alifah nak putus kan hubungan dia dgn hafiz ny ? dia pi rapat2 dgn member laki diaa . smpaiii lah si hafiz ny marahh sgtt . hehehe . seriuosly ika cakap dia ni tak suke tgok gf dia rapat dgn laki . dia dah warning ika awal2 . tapi ika still buat jugak . ika rase dia terlalu kongkong hidup ika . tapii dia kongkong pun ade sebab jugak . sebab dia sayang kan ika and dia taknak hilang ika . tuh yg dia cakap . hm , so ika harappp hafiz ny tak kecewa kan ika lah erk .
okayyy that's all about him

ILOVEYOUMOREMOREANDMOREBIYYYYY :*

No comments:

Post a Comment