Friday, 17 August 2012

gembira dalam kesedihan :')

assalammualaikum :)
hai , ape khabar ?? sihat ? heee .
act , ika nak cerita pasal org yg same ade kat dlm blog ika , so far harap korg paham sape dia tu . k , 
ika rindu dia . mmg dah lame ika pendam . ika msg dia tak balas :'(
knp erk ? dia mara kat ika lagi ke ? okay  , malam smlam ika terserempak dgn dia dekat expo . k mmg happy giler . butt dalam mase yg same ika nak nanges dengar kwn2 dia ejek ika . yaAllah hina sgtt ke aku ny  tu ika tak kisah sgtt , ika sedih bila die ketawa besar bile kwn2 die ejek ika . tuhan je yg tau perasaan ika mse tu . but sorry ika msg kamal mara2 . seriuosly ika sakit hati .
maaf sesanggat kamal :'( 

No comments:

Post a Comment